ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΑΡΟΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΑΡΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Που βρισκόμαστε.

Η Ελλάδα είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο. Κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται και εξερευνούν την Ελλάδα, αλλά πιο πολύ τα μοναδικά ελληνικά νησιά.

Ένα από τα πιο δημοφιλή κυκλαδίτικα νησιά είναι η Πάρος. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στις Κυκλάδες, με μοναδικές ομορφιές.

Στο νότιο μέρος του νησιού, μόλις 10χλμ.απο την πρωτεύουσα της Πάρου, την Παροικία, και μόλις 5 χλμ από το αεροδρόμιο, βρίσκεται η Αλυκή. Εκεί βρίσκεται το Αρχοντικό της Μαίρης- ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Η Αλυκή είναι ένα ήσυχο, μικρό και όμορφο ψαροχώρι, δίπλα στην θάλασσα. Από εδώ, σαν αφετηρία μπορείτε πολύ εύκολα να εξερευνήσετε το νησί. Έχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία της Πάρου, μένοντας όμως και λίγο απομονωμένη από την έντονη νυχτερινή ζωή της Νάουσας και της Παροικίας, προσφέροντας έτσι ηρεμία και χαλάρωση, όποτε το επιθυμείτε.

Η Αλυκή ενδείκνυται για οικογενειακές, ήσυχες και χαλαρωτικές διακοπές. H παραλία της είναι με αμμουδιά, ήρεμα καθαρά και καταγάλανα νερά.

Ο παραλιακός δρόμος, ο οποίος γίνεται πεζόδρομος από το απόγευμα και μετά έχει να προσφέρει τα πάντα. Από Super Market μέχρι Café. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ελληνικές γεύσεις. Έχει εστιατόρια με ελληνικές συνταγές, με τοπικά προϊόντα, ψαροταβέρνες με φρέσκο ψάρι, καθώς επίσης και Cafe με ελληνικά λαχταριστά γλυκά και όχι μόνο. Εκεί, δίπλα στην θάλασσα και δίπλα σε αυτόν το παραλιακό πεζόδρομο υπάρχει και μια μικρή παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους.

Είναι μόλις 5 λεπτά απόσταση από την Πούντα όπου βρίσκεται το μικρό λιμανάκι με τα ferries που σε πάνε στην Αντίπαρο, με συχνά δρομολόγια για μια ημερησία εκδρομή.

Υπάρχει επίσης και αστική συγκοινωνία, με συχνά δρομολόγια, που δίνουν την δυνατότητα πρόσβασης στην Παροικία, στην Νάουσα και σε άλλες περιοχές της Πάρου.

Γιατί η Πάρος έχει πολλά μέρη για να επισκεφτείτε. Τα σοκάκια της Παροικίας και της Νάουσας. Την Βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας, φυσικά τις μοναδικές και υπεροχές παράλιες και πολλά αλλά μέρη. Η Πάρος είναι ένα νησί που συνδυάζει την έντονη νυχτερινή ζωή με τα ήσυχα και ρομαντικά γραφικά ταβερνάκια και μπαράκια. Συνδυάζει τα beach party και τον κοσμοπολιτικό αέρα, με τις ήσυχες και απόμερες παραλίες.

Τα έχει όλα. Καλή διασκέδαση.